cokedealer.dk 


MC-tur 2008

2008 tegner til at blive et godt MC-år!
Planen er simpel: 4. juni triller 2 MC'er sydover på E45 - første stop er Harzen.
Der er egentlig ikke ret meget planlagt, og der bliver det heller ikke :-)

Vi (Jacob på SV 1000 og Rasmus på GSX-R 750) finder hoteller / moteller / Zimmer-frei efterhånden som det bliver nødvendigt (forhåbentligt) og så skal ferien ellers bare nydes!

Turen er planlagt til ca. 12-14 dage... bliver spændende at se om man kan køre så længe på en Gixxer ;-)

 

 

DAGBOG

3. juni: Så er det ved at være op over.... vi triller 0530 i morgen tidlig... tror sq aldrig jeg har været oppe så tidligt før :-)

10: juni: Saa har vi vaeret afsted i 6 dage, og alt er forloebet super :-)
Har dog haft 4 timers regn... ikke saa fedt at koere i :-(
Vi er i Nice nu og triller i morgen videre langs kysten til Italien. Paa et tidspunkt skulle vi gerne komme til nogle laekre bjergveje i Oestrig og derefter videre til Hartzen.

12. juni: Oev - Min Gixxer er paa vaerksted! - Gardasoen
Knastkaede strammeren er begyndt at rasle meget, men heldigvis har EuroMoto i Brecia taget opgaven med det samme:
Cyklen er indleveret kl. 1230 - forventes faerdig kl. 1630. Laekker service :)
Dog er de vist nok noedt til at bruge flydende pakning (ikke saa nemt at forstaa naar man ikke kan italiensk, og de ikke kan engelsk) - haaber ikke den begynder at spilde for meget olie af det.
Update: Verdens bedste service faar man ved et italiensk vaerksted! Euromoto i Brecia!
1630 var cyklen klar og den spinder som en mis :-)
Jeg havde frygtet en rimeligt stor regning med haste-gebyr / turist-gebyr, men operationen kostede kun 110,- euro! Laekkert!

Desvaerre er vejrudsigten ikke for god: Regn fra i morgen og de naeste 6 dage... oev :-(
Vi har derfor ikke helt besluttet om vi triller videre i morgen eller hvad... til at starte med skal vi have gode store boeffer i aften og godt med roedvin - saa tager vi det derfra ;-)

13. juni: Vejret er... blandet
Vi er stadig ved Gardasoen, men vi triller videre loerdag formiddag. Vejrudsigten lover det fineste regnvejr over hele italien, oestrig og tyskland - saa vi kan ligesaa godt faa det overstaaet og komme afsted til Harzen. Vi regner med et enkelt pit-stop i oestrig.

Dagen i dag skal vist bruges paa lidt lokal shopping og afslapning og saa god mad i aften - de naeste dage staar jo paa "spaendende" motorvejsmad... super :-(

15. juni: Goslar - Harzen
Saa er vi Harzen - vejret er ok, forhaabentligt bedre i morgen - saa skal der koeres bjergkoersel :-)
Vi er indlogeret paa Gasthaus Verhoeven og har afproevet den lokale Schnitzel med champignonsovs - den er klart anbefalelsesvaerdig! Weissbier her paa stedet er ogsaa i fin stil.
P.t. sidder vi paa Musikkneipe Koe og venter paa at se Tjekkiet / Tyrkiet spille bold.
I morgen er der et par cykler som skal straffes godt og grundigt i Harzens sving :-)

17. juni: Goslar - Harzen
Ahh - en enkelt hviledag har vi taget i dag. Kigget lidt paa byen (egentligt en flot by hvis man er til gamle huse) og faet lidt god frokost.
I gaar mandag afproevede vi de snoede bjergveje her i omraadet, og de er faktisk lige saa laekre og fantastiske som rygterne siger - sikkert ogsaa derfor vi havde trillet ca. 200 km. inden vi naaede hjem igen :-)

At tyskland saa lige vandt over Oestrig i fodbold var ikke en del af planen - den samlede Goslarske ungdom koerte rundt i 2 timer og dyttede... nogen burde fortaelle dem at de ikke har vundet EM endnu - blot en latterlig gruppe-kamp!

STOR burger: Rygtet (og menu-kortet) vil vide, at man paa Brauhaus Stube i Lautenthal kan faa en burger paa 3 kg. - vi har ikke proevet endnu, men det er helt klart med i overvejelserne at proeve det en af dagene.
Faktisk kan man ogsaa samme sted faa en 2 m. Bratwurst hvis man ikke er til burger - mon ikke man bliver maet under alle omstaendigheder?
Hvis man bliver toerstig kan man bestille en 5 l. oel eller en drink paa 5 l.... saa skulle det vist vaere klaret :-)

18. juni: Goslar - Harzen
Yes Sir - saa fik vi trillet lidt igen i dag... det er imponerende saa mange laekre sving der er hernede, og saa er asfalten i imponerende god stand! Kan klart anbefales til andre!
I aften staar den paa pool, Döner Teller til mad (kaempe omgang kebab med salat og fritter) og saa en omgang Sverige mod Rusland paa flimmeren - KOM SAA SVERIGE!!!
Til at fordrive kampen med er der indkoebt vodka, juice og lidt pils - og saa bjergkoersel igen i morgen :-)

20. juni - tilbage i DK
Ahh - en alt for lækker tur er slut for mit vedkommende. Jacob bliver dog lige et par dage mere i Harzen og kører lidt ekstra snoet-bjergvejs-kørsel sammen med Line og Steffen, som er kørt derned torsdag / fredag.
Jeg kørte hjem 19. juni - generelt en ok tur hjemover, men dog en del blæsevejr. Lidt syd for hamborg kom der så lige en "lille" skylle - nåede lige at tøre, inden der kom en STOR skylle nord for hamborg... lækkert :-(

Var en tur inde ved Louis og kigge på udstyr - må indrømme de har et lækkert udvalg af mange sager - men 85 EUR. for et nyt visir til min hjelm??? No way!
Til gengæld kan man købe en über-lækker Currywurst lige ved siden af butikken i Süderstrase - kan klart anbefales :-)

 

Billeder fra turen:


Blandede billeder

Foreløbig rute:

  • Hamburg
  • Camping Moto 
  • Sydfrankrig
  • Italien
  • Oestrig
  • Harzen
  • Danmark